Voorstellen

 

avatar

Jenny


Favoriete websites:

Schildklierforum
Graveswebsite
(mijn website)
Google
Flobbesite
(alleen voor familie)

 

 

Ik ben Jenny Duijf-Flobbe, geboren in 1954. Ik ben getrouwd met Nico en wij hebben twee zonen: Mark en Paul. Wij wonen in een monumentaal pand aan de rand van het stads-centrum van Zwolle. Ik heb ruim 46 jaar bij de Isalaklinieken te Zwolle gewerkt. Eerst als verpleegkundige, later als secretaresse. Vanaf 1-12-1971 op locatie Weezenlanden, een ziekenhuis dat 2016 gesloopt is en vanaf 2013 in het nieuwe ziekenhuis.

Op 1-12-71 ging ik als 17 jarige “de verpleging” in. Ik begon aan een opleiding voor 3½ jaar en kreeg mijn diploma op 29-5-75. Daarna ging ik werken op de afdeling neurochirurgie. Ik ging trouwen, kreeg kinderen en bleef al die tijd een beetje werken. Achteraf is dat goed geweest, want in de medische wereld verandert er al snel wat. De neurochirurgie werd gecombineerd met neurologie, en verdween later naar de locatie Sophia. Ruim 28 jaar ben ik neurologieverpleegkundige geweest op locatie Weezenlanden. Ook ben ik opgeleid tot “Stroke” (lees: beroerte-) verpleegkundige.
Sinds augustus 2001 weet ik dat ik de ziekte van Graves heb, daar over is te lezen op mijn Graveswebsite. Zie in het menu hier links.
Door mijn ziekte van Graves en een schouderblessure werd het verpleegkundig werk te zwaar en heb ik ander werk gezocht. Vanaf 1-1-06 ben ik secretaresse geworden op de AO&O, de Acute Opname en Observatie afdeling voor hart, long en neuro-patiënten in de Weezenlanden. Per 3-8-2013 heet onze afdeling Eerste Hart Long Hulp in het nieuwe ziekenhuis. En toen kwam mijn pensioen in zicht. Niet mijn leeftijd, maar de omstandigheden boden mij de gelegenheid om eerder te stoppen met werken. Op 1-1-2018 ben ik met pensioen gegaan en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Wel heb ik mij aangeboden om als vrijwilliger bij de Geestelijke Verzorging te helpen en dat is dankbaar werk om te doen. En uiteraard vermaak ik mij ook wel met het werk in onze Bed and Breakfast De Duijventil.
Wie wat wil weten over het ziekenhuis waar ik 46 jaar heb gewerkt en nu vrijwilliger ben, mag op de link “Isala” klikken.  Isala logo 2013

Ook ben ik al heel lang vrijwilliger bij de Oosterkerk. Ik ben preekvoorziener, maak voor gastpredikanten de orde van dienst, ben lector, postbezorger en gastvrouw op onze GGG-avonden.

Mijn hobby’s zijn: computeren, tuinieren, onze B&B, fietsen, vrijwilligerswerk, reizen en het schilderen van houtwerk. Sinds 26 mei 2018 heb ik een nieuwe hobby/baan, namelijk “oma” zijn.

 


 

Ik ben Nico Duijf, geboren in 1955 in Amsterdam. Van mijn 3e tot mijn 10e jaar woonde ik in Gouda. Vanaf de 5e klas lagere school woon ik in Zwolle. Na mijn diensttijd heb ik héél kort bij een bank gewerkt, daarna  2 jaar bij een administratiekantoor om uiteindelijk tot mijn (pre-)pensioen bij de kerk te werken; eerst als administrateur bij de Gereformeerde Kerk Zwolle en sinds 1 juli 2005 bij het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente Zwolle. Je ontmoet op een kerkelijk bureau veel mensen, doorgaans héél betrokken vrijwilligers. Dat geeft een extra prettige dimensie aan het werk.
In 2005 zijn de Gereformeerde Kerk Zwolle en de Hervormde Gemeente Zwolle gefuseerd om zo de Protestantse Gemeente Zwolle te vormen. De beide kerkelijke bureaus zijn kort daarvoor al samengevoegd tot het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente Zwolle. Per 1 juli 2019 heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om met prepensioen te gaan. Op die datum had ik er precies 38 jaar “werk bij de kerk” op zitten. Eind september 2021 is (sinds het “Pensioenakkoord”) mijn “echte AOW-datum”.

Mijn muzikale voorkeur is classic rock en aanverwante muziek. Daarnaast ben ik -net als oudste zoon Mark- een die-hard-fan van Roxette.

Wat de voorkeur voor radio betreft, zie de links hiernaast:

 


 

Ik ben Mark Duijf, geboren in juni 1980 en woon sinds 2019 weer in Zwolle waar ik sindsdien samenwoon met Brenda Bosman. In 2016 ben ik met haar op date geweest naar mijn stamkroeg “De Tagrijn” en daar is iets heel moois uit voortgekomen. Ik ben docent en geef Duits in Assen op het CS Vincent van Gogh. Verder ben ik in mijn vrije tijd actief als vrijwilliger en officier van dienst bij de Reddingsbrigade in Zwolle en ga graag naar Duitsland, waar ik vaak mijn favoriete bands opzoek of we lekker op vakantie gaan.
Ik heb aan de wieg gestaan van de eerste familiewebsite.

 

Ik ben Brenda Bosman, geboren in februari 1983 en sinds eind 2016 de vriendin van Mark. Het grappige is dat we elkaar eigenlijk al heel lang kenden via wederzijdse vrienden.
In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool in Nieuwleusen. De leeftijdsgroep van 6-10 jaar vind ik toch wel het allerleukst, zo heb ik door de jaren heen ontdekt.
In mijn vrije tijd houd ik van wandelen in de natuur, ik ren af en toe een rondje, ik zwem graag, ik ontdek graag nieuwe plekken en ik houd van lekker (uit) eten (gaan). In een boek wegduiken vind ik ook heerlijk, maar helaas komt het hier wat minder van.
Ik woon sinds 2015 met veel plezier in Zwolle en heb ontdekt dat dit toch echt wel mijn stad is. Ik houd van het gemoedelijke en de geschiedenis van de stad. Ook is er altijd wel wat leuks te doen, maar tegelijkertijd straalt Zwolle rust uit. Sinds februari 2020 wonen Mark en ik samen in het mooie Berkum.

 

 


Ik ben Paul Duijf, geboren op 2 januari 1984. Na de middelbare school ben ik het Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht gaan doen op het Deltion College in Zwolle. De resulteerde in een baan bij 43 Herstelcompagnie in Havelte. Hier heb ik ruim 12 jaar gewerkt (met 1 uitzending naar Afghanistan) totdat ik in 2014 opzoek moest naar een andere baan, als gevolg van een grote reorganisatie bij Defensie. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling, want sinds oktober 2014 werk ik met veel plezier in de Zwolse vestiging van IKEA.
In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij Reddingsbrigade Zwolle. Daar ben ik vrijwillig (water-)hulpverlener en actief in het bestuur. Bestuurlijk ben ik verantwoordelijk voor de promotie van de vereniging. Daar komt dus veel Facebook, Twitter en websites bij kijken.

Mijn vroegere website, bluedragon.nl is niet meer actief. Ik heb nu het domein duijf.info wat ik voornamelijk gebruik voor mijn email. Naast het onderhouden van de website van de reddingsbrigade ben ik ook druk met deze website. In 2016 heb ik deze website overgezet naar een moderne WordPress-omgeving. Daarmee is de site een stuk moderner geworden.

Sinds 2012 heb ik een relatie met Kitty. Op een mooie voorjaarsdag in 2015 heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Op 11 juni 2016 zijn wij getrouwd. In mei 2018 ben ik vader geworden van onze dochter Sara!

 

 

Paul

Paul

Op 26 mei zijn we (Paul & Kitty) trotse ouders geworden van Sara.

 

Bruiloft Kitty & Paul

Bruiloft Kitty & Paul

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara in de schommel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2015 Kitty

Kitty

Ik ben Kitty Duijf-Schottert, geboren in 1988. Sinds 2012 heb ik een relatie met Paul. Vanaf 2013 tot 2016 werkte ik bij Leen Bakker in Apeldoorn. In maart 2016 ben ik gaan werken bij Leen Bakker Zwolle. Helaas werd mijn contract daar niet verlengd en kwam ik zonder werk te zitten. In die periode was dat niet erg want ik was net zwanger geworden en voelde mij daar niet fit bij. Net als Paul ben ik ook druk voor de Reddingsbrigade.
Ik ben de oudste uit een gezin van 3 kinderen. Ik heb altijd bij mijn ouders in Spoolde gewoond, totdat ik samen met Paul in Stadshagen een huis kocht.
Tijdens een mooie zonsondergang in het voorjaar van 2015 heeft Paul mij ten huwelijk gevraagd. Uiteraard heb ik JA! gezegd. Op 11 juni 2016 zijn wij getrouwd en in mei 2018 ben ik moeder geworden van onze mooie dochter Sara! Sinds 2019 heb ik een baan bij het Kadaster, waar ik heel erg leuk werk heb gevonden.

 


En verder: Nico was van huis uit niet kerkelijk, maar kwam op latere leeftijd tot “geloof” en liet zich dopen bij de Vrije Evangelisatie. Jenny is van huis uit Gereformeerd Synodaal met een gezonde oecumenische inslag. Tijdens hun vrijwilligerswerk in de koffiebar van Youth for Christ Zwolle werden zij verliefd en zijn ze voor elkaar gevallen. Na hun huwelijk in 1979 werden zij beiden lid van de Gereformeerde Kerk te Zwolle. Inmiddels is die naam door een fusie met andere kerken veranderd in Protestantse Gemeente Zwolle.

oosterkerk

De Oosterkerk

Duiventil1

Sinds wij in 1979 dit huis kochten hebben wij kamerbewoner(s) gehad. Dit was destijds noodzakelijk om de hypotheekbank “gerust te stellen”, omdat ons inkomen toen te krap was. Wij hebben veel verbouwingen aan ons huis gepleegd. In 2009 hebben we voor de zoveelste keer  de tweede etage verbouwd, (zie ook: “Ons Huis”) om zodra die klaar weer te kunnen laten bewonen. Maar omdat wij tijdens de verbouwing van de rest van het huis geregeld een deel van die zolderetage zelf nodig zouden hebben, wilden wij er geen vaste bewoner in. Daarom maakten wij die etage geschikt voor tijdelijke verhuur, een Bed and Breakfast met de toepasselijke naam “De Duijventil”.

 

Tot slot:
Wij hopen dat u nu een beetje weet wie wij zijn en wat wij doen. Toch nog nieuwsgierig? Het vervolg van deze site vertelt u nog meer over ons. Lees onze vakantieverhalen, geniet van de foto’s! Maak kennis met onze hobby’s en toekomstplannen!

Nico & Jenny.

duijventil logo

(Laatst bijgewerkt: 28-02-2021)