Voorstellen

 

avatar

Jenny


Favoriete websites:

Schildklierforum
Graveswebsite
(mijn website)
Google
Flobbesite
(alleen voor familie)

 

 

Ik ben Jenny Duijf-Flobbe, geboren in 1954. Ik ben getrouwd met Nico en wij hebben twee zonen: Mark en Paul. Wij wonen in een monumentaal pand aan de rand van het stads-centrum van Zwolle.
Ik was verpleegkundige en werd later secretaresse en werk ruim 45 jaar in de Isalaklinieken te Zwolle. Vanaf 1-12-1971 op locatie Weezenlanden, een ziekenhuis wat 2016 gesloopt is. Ik werk nog steeds bij Isala, maar nu in het nieuwe ziekenhuis, wat per augustus 2013 in gebruik is genomen. Per 1-1-2018 ga ik met vervroegd pensioen.

Op 1-12-71 ging ik als 17 jarige “de verpleging” in. Ik begon aan een opleiding voor 3½ jaar en kreeg mijn diploma op 29-5-75. Daarna ging ik werken op de afdeling neurochirurgie. Ik ging trouwen, kreeg kinderen en bleef al die tijd een beetje werken. Achteraf is dat goed geweest, want in de medische wereld verandert er al gauw wat. De neurochirurgie werd gecombineerd met neurologie, en verdween later naar de locatie Sophia. Ruim 28 jaar ben ik neurologieverpleegkundige geweest op locatie Weezenlanden. Ook ben ik opgeleid tot “Stroke” (lees: beroerte-) verpleegkundige.
Sinds augustus 2001 weet ik dat ik de ziekte van Graves heb, daar over is te lezen op mijn Graveswebsite. Zie in het menu hier links.
Door mijn ziekte van Graves en een schouderblessure werd het verpleegkundig werk te zwaar en heb ik ander werk gezocht. Sinds 1-1-06 ben ik secretaresse geworden op de AO&O, de Acute Opname en Observatie afdeling voor hart, long en neuro-patiënten in de Weezenlanden. Per 3-8-2013 heet onze afdeling Eerste Hart Long Hulp in het nieuwe ziekenhuis.
Wie wat wil weten over het ziekenhuis waar ik werk kan op de link “Isala” klikken.  Isala logo 2013

Mijn hobby’s zijn: computeren, tuinieren, onze B&B, fietsen, reizen en het schilderen van houtwerk.

 


 

Ik ben Nico Duijf, geboren in 1955 in Amsterdam. Van mijn 3e tot mijn 10e jaar woonde ik in Gouda. Vanaf de 5e klas lagere school woon ik in Zwolle. Ik werk al heel lang bij de kerk: eerst als administrateur bij de Gereformeerde Kerk Zwolle en sinds juli 2005 bij het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente Zwolle.
Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar classic rock en aanverwante muziek. Daarnaast ben ik -net als Mark- een die-hard-fan van Roxette.

Wat de voorkeur voor radio betreft, zie de links hiernaast:

Na mijn diensttijd heb ik tijdelijk bij de (toen nog) Amro Bank gewerkt en ben na 2 jaar werkzaam te zijn geweest op een administratiekantoor in 1981 begonnen bij de Gereformeerde Kerk Zwolle, waar ik sindsdien werk als administrateur. Je ontmoet op het Kerkelijk Bureau veel mensen, doorgaans betrokken vrijwilligers. Dat geeft een extra prettige dimensie aan het beroep.
In 2005 is er het nodige veranderd. De Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Zwolle zijn gefuseerd om zo de Protestantse Gemeente Zwolle te vormen. De Kerkelijke Bureaus zijn samengevoegd tot het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente Zwolle.
Meer info over mijn werk op: www.pknzwolle.nl.

 


 

Ik ben Mark Duijf, geboren in juni 1980 en woon in Groningen. Ik ben docent en geef Duits in Assen op het CS Vincent van Gogh. Verder ben ik in mijn vrije tijd actief als vrijwilliger en bestuurslid bij de Reddingsbrigade in Zwolle, doe regelmatig mee met een pubquiz en ga graag naar Duitsland, waar ik vaak mijn favoriete bands opzoek.
Ik heb aan de wieg gestaan van de eerste familiewebsite.

 


Ik ben Paul Duijf, geboren op 2 januari 1984. Na de middelbare school ben ik het Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht gaan doen op het Deltion College in Zwolle. De resulteerde in een baan bij 43 Herstelcompagnie in Havelte. Hier heb ik ruim 12 jaar gewerkt (met 1 uitzending naar Afghanistan) totdat ik in 2014 opzoek moest naar een andere baan, als gevolg van een grote reorganisatie bij Defensie. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling, want sinds oktober 2014 werk ik met veel plezier in de Zwolse vestiging van IKEA.
In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij Reddingsbrigade Zwolle. Daar ben ik vrijwillig (water-)hulpverlener en actief in het bestuur. Bestuurlijk ben ik verantwoordelijk voor de promotie van de vereniging. Daar komt dus veel Facebook, Twitter en websites bij kijken.

Mijn vroegere website, bluedragon.nl is niet meer actief. Ik heb nu het domein duijf.info wat ik voornamelijk gebruik voor mijn email. Naast het onderhouden van de website van de reddingsbrigade ben ik ook druk met deze website. In 2016 heb ik deze website overgezet naar een moderne WordPress-omgeving. Daarmee is de site een stuk moderner geworden.

Sinds 2012 heb ik een relatie met Kitty. Op een mooie voorjaarsdag in 2015 heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Op 11 juni 2016 zijn wij getrouwd.

 

 

Paul

Paul

 

Bruiloft Kitty & Paul

Bruiloft Kitty & Paul

 


 

2015 Kitty

Kitty

 

 

Ik ben Kitty Duijf-Schottert, geboren in 1988. Sinds 2012 heb ik een relatie met Paul. Vanaf 2013 tot 2016 werkte ik bij Leen Bakker in Apeldoorn. In maart 2016 ben ik gaan werken bij Leen Bakker Zwolle. Net als Paul ben ik ook druk voor de Reddingsbrigade. Sinds 2012 zit ik in het bestuur. Tot november 2016 als bestuurslid Opleidingen. Daarna ben gekozen als voorzitter van de vereniging.
Ik ben de oudste uit een gezin van 3 kinderen. Ik heb altijd in Spoolde gewoond, totdat ik samen met Paul in Stadshagen een huis heb gekocht.
Tijdens een mooie zonsondergang in het voorjaar van 2015 heeft Paul mij ten huwelijk gevraagd. Uiteraard heb ik JA! gezegd. Op 11 juni 2016 zijn wij getrouwd!

 


En verder: Nico was van huis uit niet kerkelijk, maar kwam op latere leeftijd tot “geloof” en liet zich dopen bij de Vrije Evangelisatie. Jenny is van huis uit Gereformeerd Synodaal met een gezonde oecumenische inslag. Tijdens hun vrijwilligerswerk in de koffiebar van Youth for Christ Zwolle werden zij verliefd en zijn ze voor elkaar gevallen. Na hun huwelijk in 1979 werden zij beiden lid van de Ger. Kerk te Zwolle. Inmiddels is die naam door een fusie met andere kerken veranderd in PKN.

oosterkerk

De Oosterkerk

Duiventil1

Sinds wij in 1979 dit huis kochten hebben wij kamerbewoner(s) gehad. Dit was destijds noodzakelijk om de hypotheekbank “gerust te stellen”, omdat ons inkomen toen te krap was. Wij hebben veel verbouwingen aan ons huis gepleegd. In 2009 hebben we de tweede etage verbouwd, (zie ook: “Ons Huis”) om zodra die klaar weer te kunnen laten bewonen. Maar omdat wij tijdens de verbouwing van de rest van het huis geregeld een deel van de zolder zelf nodig zouden hebben, wilden wij er geen vaste bewoner in. Daarom maakten wij die etage geschikt voor tijdelijke verhuur, een Bed and Breakfast met de toepasselijke naam “De Duijventil”.

 

Tot slot:
Wij hopen dat u nu een beetje weet wie wij zijn en wat wij doen. Toch nog nieuwsgierig? Het vervolg van deze site vertelt u nog meer over ons. Lees onze vakantieverhalen, geniet van de foto’s! Maak kennis met onze hobby’s en toekomstplannen!

Nico, Jenny, Mark , Paul en Kitty

duijventil logo

(Laatst bijgewerkt: 20-12-2016)

Klik voor de genealogie van de familie Duijf hier.