2008

Wintersport Cerny Dul

Van 18 januari t/m 26 januari waren Paul, Nanne, Nico, Gerwin, Lisette en Jenny aan het skiën in Tsjechië, in het Reuzengebergte. Wij verbleven in ‘de Villa’ van Svemico in het kleine dorp Cerny Dul. Er lag weinig sneeuw in CD en omgeving, dus hebben wij zelf de sneeuw maar opgezocht in de hoger gelegen gebieden van het Reuzengebergte. Later werd het flink kouder en kwam de sneeuw zowel uit de lucht als uit de sneeuwkanonnen. Toen kon er ook veel beter op de pistes in Cerny Dul geskied worden.

Klik op de foto voor het verhaal.

 

 

 

Zomervakantie 1 – Scandinavië

Aanvankelijk bedoeld als voorjaarsvakantie, groeide deze Scandinavische trip uit tot een zomervakantie. Niet alleen omdat we i.p.v. twee, toch drie weken weg konden; ook omdat het uitzonderlijk warm en schitterend weer was. De heenreis ging over de Öresundbrug van Denemarken naar Zweden en de terugreis met het luxe Color Line schip “Fantasy” van Oslo naar Kiel.

Klik op de foto voor het verhaal.

 

 

 

Zomervakantie 2 – Sardinië

De tweede zomervakantie dit jaar. We gaan naar Sardinië, omdat we vorig jaar in september maar een beperkt deel van dat mooie eiland hebben bekeken. Nu proberen we het hele eiland “rond” te gaan. In tegenstelling tot vorig jaar geen “boten op de bonnefooi”, we hebben zowel voor de heen- als de terugreis een nachtboot geboekt. Dat scheelde honderden euro’s. Heen van Genua naar Olbia en terug van Porto Torres naar Genua.

Klik op de foto voor het verhaal.

 

 

 

2008 – 2009: Wintersport Trysil

Ter gelegenheid van ons 30 jarig huwelijk lieten we een 5 jaar oude wens in vervulling gaan: namelijk skiën in het Noorse plaatsje Trysil. Dat hadden wij ook gedaan toen wij 25 jaar getrouwd waren en al die jaren bleef het verlangen om dat ooit weer te gaan doen bestaan. Met een groep van 7 personen vertrokken wij meteen na Kerst naar het koude noorden, om daar niet alleen onze trouwdag te vieren, maar ook Oud en Nieuw en Paul zijn 25e  verjaardag.

Klik op de foto voor het verhaal.